Medewerkers

Ons team bestaat uit 3 dierenartsen en 3 assistenten

Dierenartsen

Fanny van den Berg

Fanny is afgestudeerd in 1999 aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht, differentiatie gezelschapsdieren. Na enkele jaren bij diverse praktijken in Noord-Brabant en Limburg gewerkt te hebben, heeft zij in 2002 de praktijk overgenomen van Els van Weelden.

   
   
   

Véronique Beniers

Véronique is in 2002 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit van Gent. Naast haar werk als dierenarts in diverse praktijken in Brabant, is zij ook als vaste waarnemer aan onze praktijk verbonden geweest. Vanaf september 2015 komt zij wekelijks onze praktijk ondersteunen.

   
   
   

Janneke Smeulders

Janneke heeft in 2004 haar diploma Diergeneeskunde behaald aan de universiteit van Gent. De afgelopen jaren is zij als dierenarts werkzaam geweest in Australië. Inmiddels is ze teruggekeerd naar Brabant en vanaf september 2015 versterkt ze ons team.

   
   

Assistentes

 

Hetty Uijtdewilligen-Van Hest

Hetty heeft jarenlange ervaring als dierenartsassistente. Na een periode er tussenuit te zijn geweest is zij in 2000 komen werken bij dierenarts Els van Weelden, de huidige dierenkliniek Oerle. Haar grote hobby is fotografie. Regelmatig maakt zij mooie plaatjes van onze patiënten.

   
   
   

Kelly Fransen

Kelly heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente aan het Prinsentuin College in Breda enige tijd stage gelopen in de praktijk. Na het behalen van haar diploma in 2008 is ze bij dierenkliniek Oerle in dienst gekomen.

   
   
   

Carmen Peeters

Carmen heeft haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente aan het Prinsentuin College in Breda gevolgd. Na haar stage, eveneens in onze praktijk, is zij het team in 2010 komen versterken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij KNMvD en GGG (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren)
 

2011 © | design by silverfish.nl