Rondleiding


Balie
In onze praktijk wordt u bij de balie ontvangen door de assistente. Komt u op het spreekuur of heeft u een afspraak, dan meldt de assistente uw huisdier aan in ons systeem. Na het consult komt u terug bij de balie om af te rekenen. De assistente geeft u uitleg over eventuele medicijnen. Bij de balie kunt u ook terecht voor het ophalen van dieet-voeding, medicijnen, vlooien-middelen en dergelijke.
 

   
  Wachtkamer
U kunt in de wachtkamer plaatsnemen totdat de dierenarts u roept. Ondertussen kunt u genieten van een kopje koffie, thee of water.
     
Behandelkamer 1
De behandelkamer is het hart van onze praktijk. Hier onderzoeken en behandelen wij uw huisdier en bespreken wij onze bevindingen met u. Wij beschikken over moderne apparatuur, zoals een digitale weegschaal en een elektrisch verstelbare behandeltafel. In de behandelkamer staat ook het röntgenapparaat.
 


   
  Behandelkamer 2
Onze praktijk heeft een tweede behandelkamer. Deze gebruiken wij als voorbereidingsruimte voor de operaties. Ook voeren we hier ingrepen uit zoals gebits-behandelingen en oren spoelen.
     
Operatiekamer
In deze ruimte verrichten wij alle operaties. Bij de meeste operaties maken we gebruik van gasnarcose. Onze operatiekamer is uitgerust met bewakingsapparatuur, zodat we uw huisdier tijdens de operatie goed in de gaten kunnen houden. Indien nodig krijgt uw dier een infuus en extra zuurstof toegediend.
 

   
  Opname
Als uw huisdier opgenomen moet worden voor een operatie, verder onderzoek of behandeling, verblijft het in de opname. Er is een groot hondenhok met vloerverwarming en er zijn aparte hokken voor katten en andere dieren. Eventueel kunnen we de hokken voorzien van warmtelampen, bijvoorbeeld na een operatie.

   
Laboratorium
Onze praktijk beschikt over een klein laboratorium voor de meest gangbare onderzoeken, bijvoorbeeld bloed, urine en ontlasting. De meeste onderzoeken voeren we zelf uit, dus kunnen wij u meestal snel de uitslag vertellen. Een extern laboratorium doet voor ons de uitgebreidere testen.
 

   
  Röntgenapparaat
De praktijk beschikt over een röntgenapparaat. Hiermee kunnen wij röntgenfoto’s maken van uw dier. Voor meer specialistische foto’s kunnen wij u doorverwijzen.

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij KNMvD en GGG (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren)
 

2011 © | design by silverfish.nl